Nye medarbeidere på plass i OFV

Fire nye fagpersoner - alle med solid erfaring på sine områder - er nå på plass i Opplysningsrådet for veitrafikken. Mens veiforeningen har fått ny fagsjef, politisk rådgiver og samfunns- og kommunikasjonssjef, har markedsavdelingen blitt styrket med en ny salgssjef.

08.sep. 2020

Nye medarbeidere på plass i OFV. Fra venstre: Rikard Gaarder Knutsen, Gustav Magnus Lundberg, Siri Hov Eggen og Lillann Weggersen.

OFVs nye fagsjef er Siri Hov Eggen (50). Hun er samfunnsviter, bor i Son, og har 12 år bak seg som heldagspolitiker for Arbeiderpartiet i Akershus fylkesting. Hun har blant annet forhandlet og reforhandlet Oslopakke 3 to ganger samt bidratt til å utvikle samferdselsplanen i Akershus. Siri har jobbet med ny Oslofjordforbindelse, tilførselsveier og ny RV22 fra Lillestrøm til Fetsund, men har brukt mest tid på ny E18-vestkorridoren. Siri Hov Eggen overtok etter Karin Yrvin som har begynt i Forbundet Teknikk og Ledelse.

Rikard Gaarder Knutsen (26) er i gang i arbeidet som politisk rådgiver i OFV. Han er utdannet bilmekaniker og kommer fra Asker. Rikard har jobbet med partipolitikk i nær 10 år, og begynte i 2015 som politisk rådgiver på Stortinget for Fremskrittspartiets transport – og kommunikasjonsfraksjon. Han ble politisk rådgiver for Ketil Solvik-Olsen, og jobbet for samferdselsministeren frem til han gikk av i august 2018.   Siden ble Rikard politisk rådgiver for Landbruks- og matminister Bård Hoksrud, og senere statssekretær i samme departement, før han ble statssekretær i Olje – og energidepartementet. Rikard er en lidenskapelig veteranbilentusiast, og leder i den nasjonale Veteran Volkswagen-klubben.

Lillann Weggersen (53) fra Drammen er på plass som samfunns- og kommunikasjonssjef i den delen av OFV som arbeider med veipoltikk. Hun har fortid som skribent og journalist, og har arbeidet med kommunikasjon i Helsedirektoratet og NAV Forvaltning. Lillann kom til OFV fra en jobb som kommunikasjonsdirektør for EØS-midlene i Brussel. Hun har flere utenlandsopphold bak seg, blant annet 10 år i Porto, fem år i Brussel og opphold i London, Paris og Stockholm. Lillann ble valgt som ung inn i Buskerud fylkesting. Hun har én periode som folkevalgt bak seg, men er ikke lengre politisk aktiv.

Også markedsavdelingen i OFV er styrket, der Gustav Magnus Lundberg (37) fra Oppegård, nå Nordre Follo, er i full gang som salgssjef.Etter befalsskolen for sjøforsvaret, har Magnus en bachelorgrad i Varehandelsledelse og mastergrad i Innovasjon & Entreprenørskap fra Handelshøyskolen BI.  Han har jobbet med ulike typer salg i en årrekke, og har blant annet vært brand manager i Haugen-Gruppen og Key Account Manager i Philip Morris og BAT.
Magnus har også så vidt vært innom bilbransjen, og jobbet i ung alder som «alt-mulig-mann» for Økern Bilauksjon. Han er også en bilentusiast, med en forkjærlighet for engelske biler.

  – Jeg er svært glad for at vi har fått på plass nye medarbeidere med lang og relevant erfaring.  Alle fire har solid erfaring på sine områder, og spennende og relevant bakgrunn. Jeg er sikker på at de vil bidra til å løfte foreningens arbeid til nye høyder, sier OFV-direktør Øyvind Solberg Thorsen.


Aktuelle saker