OFV Statistikk - Kjøretøybestanden

Vi fortsetter introduksjonen av OFV Statistikk. Denne gang ser vi nærmere på hva du kan gjøre under fanen "Kjøretøybestand".

29.sep. 2020

Nye muligheter

Første gang du går inn i vårt nye verktøy OFV Statistikk, vil du legge merke til at det ikke bare er registreringsstatistikk du kan finne, men også statistikk for Kjøretøybestand - dersom du har denne tilgangen. Dette er et verktøy som åpner nye dører, og gir deg som bruker helt nye og spennende måter å arbeide på. Har du ikke tilgang, så hjelper vi deg gjerne med det.

I forhold til kriterier og valg, vil du se at fanen "Kjøretøybestand" minner mye om fanen "Registreringer" som vi tidligere har fortalt om. Du har omtrent like mange unike og detaljerte søkekriterier som du kan legge til eller trekke fra når du skal gjøre søk. Og du får tilgang til en stor mengde data som du kan bruke på mange spennende måter.

I OFV Statistikk har du full oversikt over kjøretøybestanden, uansett kjøretøygruppe.

Slik kan du effektivisere salgsarbeidet

Hvis du til daglig for eksempel arbeider med salg av varebiler, så vet du at man fort kan bruke mange timer på å ringe opp eksisterende eller mulige kunder i håp om at de trenger en ny varebil. Med OFV Statistikk og modulen "Kjøretøybestand" kan dette arbeidet gjøres langt mer effektivt.

Du kan eksempelvis søke etter varebiler som er mer enn 4 år gamle. Under kriterier kan du så velge å fokusere på utvalgte bransjer, f. eks. elektrisk installasjonsarbeid, og så kan du igjen avgrense søket til kun å gjelde Oslo.

Du vil nå få opp en komplett liste med selskaper og deres varebiler som er mer enn fire år gamle i den bransjen og det området du har valgt ut. Slik vil du raskt få oversikt over hvilke biler kunden har før du ringer. På den måten kan du grundig forberede dine argumenter for hvorfor han bør kjøpe ny varebil av deg.


Aktuelle saker