Snart får du NYE OFV statistikk

I vinter lanseres nye OFV statistikk, som skal gjøre arbeidshverdagen bedre og enklere – og gi deg mer data og informasjon enn før. 

17.jan. 2020

Nye OFV statistikk vil være klart for bruk i løpet av mars.

OFVs registreringsstatistikk er et velkjent verktøy som bilbransjen, forsikrings- og finansieringsselskaper, presse og andre nærmest er avhengige av i sin hverdag. Vårt nye verktøy, OFV statistikk, er langt mer enn en facelift, selv om du raskt vil kjenne igjen mange av funksjonene fra dagens system. «Under panseret» vil du finne en rekke nye funksjoner, med tilgang til data du har savnet eller ønsket i lang tid.

Tallene og oversikten du trenger

Med nye OFV statistikk vil du som er avhengig av å være oppdatert på alt som har med biler og den norske kjøretøyparken å gjøre, finne akkurat de tallene og oversiktene du trenger. Og OFV møter morgendagens krav til sammensetting av statistikker og oversikter for bilbransjen. Systemet kan enkelt endres og oppdateres i tråd med våre brukeres ønsker og behov.

Under panseret finner du en rekke nye funksjoner, med tilgang til data du har ønsket i lang tid.

Ingen andre kan i dag tilby den samme oversikten som nye OFV statistikk byr på når systemet lanseres i vinter. Og trenger du egne spesialrapporter, så kan vi være behjelpelige med det også. Fram til lanseringen vil vi med jevne mellomrom informere om noen av de mange nye mulighetene som kommer – i tillegg til alt nåværende system byr på. I nye OFV statistikk tar vi med oss det beste og alt du er vant til, og legger til en lang rekke nye funksjoner.

Du velger oversiktene du ønsker

Nye OFV statistikk er modulbasert, og tilgangene kan når som helst utvides etter behov. Hvilken abonnementstype du velger i nye OFV statistikk, vil derfor avgjøre hvilke datatilganger du får i systemet og hva som kan hentes ut. Sorteringsmulighetene er betydelige, og vil være en viktig hjelp for å få full oversikt over markedssituasjonen: På landsbasis, region, fylkes- eller kommunenivå. Mulighetene til sortering, filtrering og det å få markedsoversikt der du er, blir enklere og bedre.  

Klart i mars 

Overgangen til det nye systemet innebærer at vi legger om våre statistikkverktøy og databaser. Det nye systemet vil være klart for bruk i løpet av mars. Du kan bruke dagens system fram til og med juni 2020. Etter dette må du bruke nye OFV statistikk for alltid å være oppdatert. Vi vil informere fortløpende om muligheten til å ta i bruk det nye systemet og hvilke priser som vil gjelde.     

Et framtidsrettet verktøy 

– OFV statistikk er et framtidsrettet verktøy, og en betydelig forbedring av våre tjenester og produkter. Vi mener at det er et verktøy du ikke kan klare deg uten, og gleder oss til å ønske deg velkommen som bruker, sier Laila Mikalsen, markeds- og salgsdirektør i OFV AS.       


Har du spørsmål om det nye systemet? Ta kontakt med: 

Markeds- og salgsdirektør Laila Mikalsen, tlf 911 97 561, eller e-post lm@ofv.no 

Markedssjef Jan Petter Røssevold, tlf 908 36 332, eller e-post jpr@ofv.no


Aktuelle saker