Du treffer oss på Bilbransjens dager 2022!

Tirsdag 10. mai starter «Bilbransjens dager 2022» på Gardermoen – tidenes største bilbransjekonferanse. Opplysningsrådet for veitrafikken (OFV) er på plass med egen stand. Har du spørsmål eller lyst til å slå av en prat? Vi er der for deg.

06.mai 2022

OFV Statistikk har etablert seg som det ledende statistikkverktøyet for bilbransjen og relaterte virksomheter. På OFVs stand under «Bilbransjens dager 2022» kan du få vite alt du trenger om OFV Statistikk, som brukes daglig av svært mange som jobber med biler og andre kjøretøy:
Forhandlere, importører, verksteder, forsikringsselskaper, finansieringsinstitusjoner, offentlige etater og de som trenger en komplett oversikt over den norske kjøretøyparken.

Oppdaterte tall får du av OFV

Enten du er del av en kjede eller driver for deg selv, selger nye eller brukte biler, eller servicemarkedet er ditt viktigste forretningsområde: God markedsoversikt er avgjørende for en effektiv og lønnsom drift. Med OFV Statistikk får du oppdaterte tall hver eneste uke – hele året. Til høsten kan du også få daglige oppdateringer.

Allerede bruker av OFV Statistikk – eller ønsker å bli det?

- Kanskje er du allerede bruker av OFV Statistikk, men trenger tips eller innspill til hvordan du kan bruke verktøyet enda mer effektivt? Kom innom vår stand, så skal vi hjelpe deg med det du måtte lure på, sier OFVs salg- og markedsdirektør Laila Mikalsen.

Om du ikke i dag er bruker, men ønsker å vite mer, så kan vi gi deg alt du trenger av informasjon om hvordan du kan komme i gang med OFV Statistikk. Vi arrangerer også jevnlig kurs tilpasset våre brukeres behov - det får du vite mer om på OFVs stand.

- Her står hele teamet på stand for deg, og vi gleder oss til en god prat. Vi sees på Bilbransjens dager 2022, sier Laila Mikalsen.

Velkommen til stand nr 19, sier Magnus Lundberg.


Aktuelle saker