OFV Statistikk

OFVs mangeårige registreringsstatistikk blir nå erstattet av den nye løsningen OFV Statistikk. Alle dagens brukere får tilgang til begge systemene ut året, men etter nyttår blir kun OFV Statistikk tilgjengelig.

Benytt anledningen til å bli kjent med OFV Statistikk og de mange muligheter som ligger i denne løsningen ved å bli med på et av våre gratis webinar:

06.oktober: OFV Statistikk Basis, kl 10:00-10:15. Meld deg på her
13.oktober: OFV Statistikk Basis, kl 10:00-10:15. Meld deg på her
20.oktober: OFV Statistikk Basis, kl 13:00-13:15. Meld deg på her
26.oktober: OFV Statistikk Basis, kl 10:00-10:15. Meld deg på her
Les mer

Kurs i OFV Statistikk Basis

OFV Statistikk Basis erstatter OFV Registreringsstatistikk. I basiskurset får dere opplæring i hvordan dere kan få frem statistikk på førstegangsregistrerte nye kjøretøy, eierskifter, bruktimport, avregistreringer og omregistrering samme eier. Informasjon som kan bidra til gode analyser av ditt marked.

Kurs i OFV Statistikk Premium – inkludert Kjøretøybestand

OFV Statistikk Premium – verktøyet som gir deg meget målrettede leads. Her viser vi tilgangen til «Finn selskap» med oversikt over norske selskapers kjøretøypark og «Finn kjøretøy» med detaljert oversikt over det enkelte kjøretøyet. Vi skal også se på fanen "Kjøretøybestand" hvor vi blant annet viser hvem som eier kjøretøyet ved å bruke rapporten "Pr bruker". I tillegg vil det presenteres «Fokuslister» hvor du kan følge grupper av kjøretøy eller selskaper i forhold til salg, omregistrering eller avregistrering, samt varsel per e-post om det skjer endringer i forhold til kjøretøy og selskaper du har i din fokusliste.

Her finner du mer informasjon om OFV Statistikk

OFV Statistikk produktpresentasjon

OFV Statistikk veiledningsvideoer

OFV Statistikk brukermanualer

OFV Statistikk Spørsmål og svar

Sted: Teams

Dato: 06.10.2021
Tidspunkt: 10:00 - 10:15