OPPLYSNINGSRÅDET - en podkast

Vei og samferdsel er en stor del av livene våre, og selve kjernen i arbeidet til Opplysningsrådet for veitrafikken (OFV). Siden 1948 (ja, vi fyller 75 år i år!) har vi jobbet for trygge og effektive veier.

Fredag 10. mars lanserte vi vår egen podkast; «Opplysningsrådet». Den kan du ha på øret enten du går, sykler eller kjører.

Vår podkast «Opplysningsrådet» skal handle om bil, vei og politikk – «så folk forstår det».

- Podkast er en fin mulighet til å nå mange på en enkel måte. Du kan høre det du vil, hvor du vil og når du vil. OFV har masse spennende kunnskap om vei og bil i Norge, og det vil vi gjerne dele med lytterne våre. Nå er vi i gang, og gleder oss til å ta dette videre, sier direktør Øyvind Solberg Thorsen i OFV.

Du finner lenker til podkastene under, eller der du hører på podkast. Lenkelisten oppdateres etterhvert som nye podkaster kommer til.
Har du et forslag eller to til temaer du vil vi skal ta opp, send gjerne en e-post til veitrafikken@ofv.no

Mikkel Friis og Rikard Gaarder Knutsen er krumtappene i OFVs podkast OPPLYSNINGSRÅDET

OFV Podkast 1 - 23: Nasjonal transportplan - hvorfor er den viktig for deg?

Hvorfor trenger vi en NTP, hva handler det om i kroner og øre, og hvor forpliktende er det dokumentet som Stortinget skal vedta?

- Jeg tror vi må tenke litt nytt framover sammen innenfor hele trafikksikkerhetsfamilien. Altså hva slags tiltak vil vi sette inn for å få en bedre utvikling, sier Jan Fredrik Lund Statens vegvesen i denne første episoden.