Bilsalget dag for dag

OFV tar kontinuerlig pulsen på bilsalget og den norske kjøretøyparken. I tillegg til ukelister og månedstall, kan du også få Dagstall fra OFV: Direkte i din mailboks hver morgen, med oversikt over antall førstegangsregistrerte person- og varebiler samt nå også eierskifter for personbiler.

24.apr. 2020

Abonnement på dagstallene innebærer at man får full oversikt over antall biler som er registrert siste døgn - fra mandag til og med fredag. Mandagstallene inkluderer også registreringer utført i løpet av helgen.

Viser bruktbilomsetningen

Tidligere inneholdt Dagstallene oversikt over antall førstegangsregistrerte person- og varebiler, men nå er også eierskiftene med.
- Det betyr at man via Dagstallene også får god oversikt over bruktbilomsetningen i tillegg til nybilsalget. Som f.eks. bilforhandler eller bilimportør vet man hele tiden hvor mange biler man selv har registrert, og kan således fra dag til dag raskt se egen andel av det totale bilsalget, sier Jan Petter Røssevold, markedssjef i OFV.

Antall – ikke merker og modeller

- I dagens situasjon, hvor blant annet Korona-situasjonen og endret kjøpsmønster har gitt bilbransjen store utfordringer, kan mange ha stor nytte av å få Dagstallene presentert. Ikke minst eierskiftene. Til forskjell fra våre ukelister og månedstall, så framkommer ikke merker og modeller i Dagstallene. Her er det antall kjøretøy totalt som vises, sier Røssevold. Tallene gir den fortløpende pulsen på bilmarkedet.

Ferske tall til morgenkaffen

- Man behøver ikke logge inn noe sted, alt kommer som e-post om morgenen. Enkelt sagt gir Dagstallene nyttig informasjon og oversikt gjennom hele uken og måneden i forhold til det samlede antall kjøretøy. Ukelister og månedstall gir i tillegg den fulle og hele oversikt over antall, merker og modeller, drivlinjer, karosseri og annet, sier Jan Petter Røssevold.
På forsiden av ofv.no vises prosent andel elektriske personbiler, der som daglig oppdatert akkumulerte tall.

Dagstall fra OFV gir deg oversikt over:

  • Førstegangsregistrerte personbiler - nye og bruktimporterte
  • Førstegangsregistrerte varebiler – nye og bruktimporterte
  • Eierskifter (omregistreringer på ny eier) for personbiler

Send en e-post til firmapost@ofv.no hvis du ønsker mer informasjon om OFV Dagstall. Eller bestill Dagstall fra OFV her.


Aktuelle saker