NYE OFV Statistikk tar form

Et utvalg pilotkunder er nå godt i gang med å teste ut vårt helt nye verktøy: OFV Statistikk. I august blir OFV Statistikk tilgjengelig for alle.

24.jun. 2020

OFVs registreringsstatistikk, som lenge har vært et velkjent og velbrukt verktøy for bilbransjen, forsikrings- og finansieringsselskaper, presse og andre, får snart sin arvtaker: OFV Statistikk. Det er et supermoderne verktøy med en rekke nye funksjoner, og med tilgang til mye mer data enn tidligere. Mange av de nye effektive og viktige funksjonene har stått på ønskelisten lenge – nå realiseres de.   

Tallene og oversikten du trenger  

Med OFV Statistikk kan alle som er avhengig av å være oppdatert på alt som har med biler og den norske kjøretøyparken å gjøre, finne akkurat de tallene og oversiktene man trenger. Rapporter, utviklingsstatistikker og oversikter for alle kjøretøygrupper kan sorteres og systematiseres ned til minste detalj: For eget område eller region – eller for kommuner, fylker eller hele landet.   Nye OFV Statistikk møter morgendagens krav til sammensetning av statistikker og oversikter. For bilbransjen og relaterte bransjer er OFV Statistikk et effektivt og ressurssparende arbeidsverktøy.  

Du velger oversiktene du ønsker  

OFV Statistikk er modulbasert, og tilgangene kan når som helst utvides etter behov. Hvilken abonnementstype man velger, vil derfor avgjøre hvilke datatilganger man får i systemet, og hva som kan hentes ut av data og rapporter.  

Klart medio august  

Etter planen skulle OFV Statistikk hatt oppstart i vår, men justeringer, tilpasninger og utprøving har gjort det nødvendig å bruke noe mer tid på å få verktøyet helt klart.  

- Store dataprosjekter tar ofte lenger tid å gjennomføre enn man tror. Slik har det også vært med OFV Statistikk, som er et svært avansert prosjekt. Derfor er vi glade for at det nå nærmer seg lansering. Vi regner med at alt skal være på plass rundt midten av august, sier salg- og markedsdirektør Laila Mikalsen i OFV.     

- OFV Statistikk er en betydelig forbedring av våre tjenester og produkter. Bedre verktøy for å ha full oversikt over den norske kjøretøybestanden finnes neppe i Norge, sier hun.   


Har du spørsmål om OFV Statistikk? Ta kontakt med: 
Salg- og markedsdirektør Laila Mikalsen, tlf 911 97 561, eller e-post lm@ofv.no  Markedssjef Jan Petter Røssevold, tlf 908 36 332, eller e-post jpr@ofv.no 

Vi ønsker alle våre kunder og kontakter en riktig god sommer! 


Aktuelle saker