Tre nye medarbeidere i OFV

Tre nye medarbeidere er på plass i Opplysningsrådet for veitrafikken (OFV): Ljindita Ramadani som blant annet jobber med Kjøretøydata, Darko Skaljak som arbeider med support og drift, og Julie Lovise Green Holten som er ny rådgiver.

19.jan. 2023

Fra venstre: Darko Skaljak, Julie Lovise Green Holten og Ljindita Ramadani.

Med tre nye medarbeidere på plass i OFV, styrkes organisasjonen på flere områder. Ljindita og Darko er ansatt i OFV AS, som utvikler, drifter og selger de ulike OFV-produktene. Julie er ansatt i den politiske delen av OFV som arbeider med vei- og samferdselspolitikk på vegne av OFVs medlemmer.

Ulik bakgrunn - solid kompetanse

Ljindita (30) har en bachelor i informasjons- og datateknologi (IT) fra universitetet i Tetovo i Nord-Makedonia, hvor hun også kommer fra. I OFV AS er hun ansatt som trainee, og skal arbeide med Kjøretøydata, MC-data, tekniske data og nettstedet ofv.no
Hun har bodd i Norge siden 2017, er gift og har en sønn på to år. Ljindita har i mange år arbeidet i ulike organisasjoner i Makedonia, hvor hovedfokus har vært mangfold og toleranse.

Darko (32) kommer fra Serbia, og flyttet i høst til Oslo sammen med sin kone og deres lille datter. Han har alltid vært interessert i teknologi, og har en bachelor i Business Informatics og E-business fra høyskolen i Beograd. Darko har i flere år jobbet som både utvikler og supportingeniør, og er nå IT-konsulent i OFV AS hvor han skal arbeide med support, drift og utvikling.

Julie (28) er ansatt i foreningen, den delen av OFV som jobber med vei- og samferdselspolitikk. Hun er utdannet historiker og har bakgrunn fra blant annet Drivkraft Norge og tankesmien Civita. Hun har flere års fartstid som Høyre-politiker. I OFV skal Julie blant annet jobbe med politikk og kommunikasjon, og bidra til økt synlighet for organisasjonen.

Julie startet i begynnelsen av desember, mens de andre to allerede har vært på plass en stund.

Attraktivt å jobbe i OFV

- Med Ljindita, Darko og Julie har OFV fått tre dyktige og kompetente nye medarbeidere på plass. Deres bakgrunn, kunnskap og erfaring gir OFV ytterligere styrke, og vi er glade for å ha fått dem med på laget. Det viser også at OFV er en attraktiv arbeidsplass, noe som er både viktig og hyggelig, sier direktør Øyvind Solberg Thorsen i OFV.


Aktuelle saker