Samferdselsteltet Arendalsuka 2023

Fra mandag 14. august til fredag 18. august, arrangerte OFV sammen med partnere debatter og sesjoner rundt spennende temaer, utfordringer og muligheter i samferdselssektoren.

Opptak fra Samferdselsteltet

Alle arrangementene i Samferdselsteltet kan du se i opptak her.

Velkommen til Samferdselsteltet

Opplysningsrådet for veitrafikken (OFV) ønsket for fjerde gang velkommen til Samferdselsteltet under Arendalsuka. Vårt mål med Samferdselsteltet er å samle alle mobilitets – og samferdselsaktører i Norge på en felles møteplass under Arendalsuka. Det er fjerde året vi gjør dette, og stadig flere ønsker å bruke denne arenaen som sin møte- og konferanseplass under uken.

I år telte vi hele 46 organisasjoner og selskaper som gjennom hele uken tilby ulike arrangementer. Det ble arranger debatter, panelsamtaler, foredrag, kino og mingling. Samferdselsteltet er en ypperlig møteplass for å mingle med mobilitet- og samferdselssektoren!

Servering

Kom innom for en matbit eller noe godt å drikke. Vi har egen uteservering og tilbyr matservering gjennom alle dagene. Samferdselteltet finner du foran det gamle rådhuset i Arendal. Adresse: Rådhusgaten 10, Arendal.

Informasjon om selve Arendalsuka finner du her.

Under finner du en oversikt over alle arrangementene i Samferdselsteltet 2023:

Mandag 14. august

Tirsdag 15. august

Onsdag 16. august

Torsdag 17. august

Fredag 18. august

Vi sees i Arendal!