Bilsalget i 2017 – hvilke biler solgte mest?

Hvordan gikk bilsalget i 2017? Hvilke bilmerker og modeller var mest populære – og hvor mange elbiler og hybrider ble solgt? For første gang offentliggjør OFV salgstallene for 2017 på et eget frokostmøte: Onsdag 3. januar får du vite alt om bilsalget i 2017 samt prognose for 2018. Og representanter for bilbransjen vil fortelle om hva de ser komme i framtiden.

08.des. 2017

Tidligere har salgstallene for bilsalget i året som har gått først blitt presentert på nettsidene til OFV. – Denne gangen gjør vi en helt ny vri ved å legge fram tallene samlet på et eget frokostmøte. Her kan journalister, bransjefolk, politikere og andre som ønsker det, være med på et spennende morgenmøte. Det er her du får tallene først, sier OFV-direktør Øyvind Solberg Thorsen. Han vi gi en bred presentasjon av det totale bilsalget – både nye registrerte og bruktimporterte, antall elbiler og hybrider samt kommende modeller. Du får også en oversikt over de mest solgte bilmerkene i 2017. Solberg Thorsen gjennomgår utvikling og trender, geografisk fordeling på bilsalget, presenterer utslippsfakta og sammenligner situasjonen for bilsalget i Norge, Sverige og Danmark.

Hvem eier bilen – i morgen? 

Hva så med eierforholdet og salg av biler i morgendagens Norge? Vil de fleste eie eller leie sin egen bil, eller vil man ta del i en bildelingsordning? Og hva skjer med bruktbilprisene? Adm. direktør Øystein Herland i Volvo Car Norway tar for seg disse problemstillingene, mens konsernsjef Terje Male i Møller Mobility Group presenterer «Hyre» - en ny og annerledes måte å «eie» bilen på.


Aktuelle saker