Nye OFV Statistikk - Hva er nytt

I OFV Statistikk kan nå tilby et produkt som gir det førstehånds innsikt i hele den norske kjøretøyparken, enten det er personbiler, varebiler, lastebiler og andre kjøretøygrupper du er interessert i.

19.aug. 2020

Vi vil gjennom flere nyhetsbrev informere om muligheten som ligger i OFV Statistikk. Abonner på vårt nyhetsbrev så holder vi deg automatisk oppdatert. Her får du en kjapp oppsummering av hva som er nytt i forhold til OFV Registreringsstatikk.

En ny statistikkhverdag

OFVs Registreringsstatistikk er et verktøy du trolig kjenner fra før. Snart lanserer OFV et helt nytt statistikkverktøy. Det overtar for det gamle, og vi har gitt det navnet OFV Statistikk. Vårt nye verktøy er moderne og framtidsrettet, med mange nye muligheter til å søke, sortere og lage rapporter. Nye OFV Statistikk er det verktøyet mange har drømt om lenge.

Vi har presentert nye OFV Statistikk i test for utvalgte brukere og kunder. Mange er svært begeistret for alt det nye OFV Statistikk kan by på, og hvordan dataene kan presenteres. Det nye verktøyet er delt inn i ulike faner, som hver og en tilbyr forskjellige verktøy som gir innsikt i hele det norske kjøretøymarkedet: Personbiler, varebiler, lastebiler og andre kjøretøygrupper.

Registreringer

Dette er den type statistikk du kjenner fra verktøyet "Registreringsstatistikk", men i nye OFV Statistikk er mulighetene langt flere. Her finner du et stort utvalg kjøretøygrupper, presentert i en helt ny og langt mer detaljert visning, med rapporter du enkelt kan se, lagre og skrive ut. Et hav av nye søkekriterier er implementert, og muligheten til geografisk avgrensning lar deg spesifisere nøyaktig de områder du ønsker å fokusere på.

OFV Statistikk byr på oppdatert registreringsoversikt, men også mye mer, blant annet omfattende bestandsoversikter.

Kjøretøybestanden

Som noe helt nytt, kan våre brukere trekke ut statistikker over kjøretøybestanden i Norge. Dette har mange etterlyst lenge, og vi er glad for at vi nå kan tilby dette verktøyet. Mulighetene i forhold til søkekriterier, geografisk avgrensning, kjøretøygrupper og annet, er stort sett identiske med fanen "Registreringer", så du har de samme verktøyene tilgjengelige om du skal hente fram ulike typer statistikk.

Finn kjøretøy og Finn selskap

Dette er to helt nye faner i OFV statistikk du kan få tilgang til, og som bruker kan du ha stor nytte av disse. De to fanene gir et unikt innblikk i både spesifikke kjøretøy og selskaper.
Med "Finn kjøretøy" kan du raskt hente fram et utvalgt kjøretøys generelle data, tekniske data og registreringshistorikk som viser både førstegangsregistreringer og eierskifter.
"Finn selskap" lar deg dykke ned i selskapets kjøretøyflåte og se hvordan den er sammensatt av merker, modeller og varianter. Du vil også finne selskapsstruktur og nøkkeltall.

Med Finn Kjøretøy kan du hente detaljert kjøretøyinformasjon.

Fokuslister

Dette er også et helt nytt og spennende verktøy. Kort fortalt, kan du med dette følge spesifikke og utvalgte kjøretøy eller selskaper du har interesse for. Med det vi kaller "fokusleads" får du automatisk beskjed hver gang et kjøretøy på din fokusliste for eksempel har et registreringsskifte - eller hvis et selskap du følger kjøper ny bil.

Det er mye vi kunne fortalt om OFV Statistikk her. Men for å gjøre det enkelt for deg, har vi laget et utvalg veiledningsvideoer som det er lurt å kikke på. De vil gi et godt innblikk i nøyaktig hva OFV Statistikk kan tilby din virksomhet.


Aktuelle saker