OFV Statistikk - Finn selskap

Vi fortsetter introduksjonen av OFV Statistikk. Denne gang ser vi nærmere på hva du kan gjøre under fanen "Finn selskap".

12.okt. 2020

Lær kundene bedre å kjenne

"Finn selskap" er enda en ny funksjon i OFV Statistikk, og den kan bidra til ytterligere å effektivisere arbeidet ditt. Enkelt sagt, kan du søke opp et hvilket som helst selskap som er registrert som bruker eller eier av et kjøretøy. Det kan du gjøre ved å søke på enten selskapsnavn eller organisasjonsnummer.

Søk opp selskapsinformasjon og flåte-sammensetning

Du vil da få mye informasjon om selskapet, f. eks. nøkkeltall, selskapsstruktur og ikke minst en oversikt over kjøretøyene selskapet har i sin flåte. Du kan se:

  • Hvilke merker og modellvarianter foretrekker kunden?
  • Hva har de anskaffet seg de siste 12 månedene?
  • Alderssammensetning av flåten
  • Er bilene kjøpt eller leaset?
  • Hvilke leasingsselskaper bruker de?

Dette er bare noen av mulighetene verktøyet har, og som kan gi deg økt kunnskap om kunden. Du kan også se kjøretøyenes registreringshistorikk, og når de ble anskaffet.

God forberedelse gir bedre resultater

Bruk OFV Statistikk til å forberede deg grundig til kundemøter. Du vil få et godt overblikk over selskapsstrukturen, den økonomiske situasjonen og deres behov for kjøretøy - før du tar kontakt. Da vil du være godt forberedt, noe som ganske sikkert vil bidra til bedre resultater.


Er du på farten og ønsker en rask gjennomgang av kundens kjøretøyflåte før et kundemøte? Da kan du med fordel benytte OFV Statistikk som appversjon. Den gir tilgang til akkurat de samme verktøyene på din mobil eller nettbrett.

Du har alltid tilgang til OFV Statistikk; på PC, nettbrett og på mobilen.

Aktuelle saker