OFV Statistikk - Følg kundenes bilpark med fokuslister

Hold deg informert om dine eksisterende og potensielt nye kunders bilpark ved bruk av fokuslister som oppdateres automatisk når deres bilpark endres.

19.nov. 2020

Hold deg informert om kundene dine

Legg inn dine kunders organisasjonsnummer i OFV Statistikks «Fokuslister» og hold oversikt over endringer i kjøretøyparken til kundene dine. Ved endringer får du tilsendt mail rett i din mailboks:
Lag lister over potensielle kunder

Finn potensielle kunder ved å bruke enten modulen «Registreringer» eller «Kjøretøybestand». Velg ditt geografiske område og velg de mest relevante merkene du konkurrerer med og finn potensielle kunder. Her vises de blå Fokuslistene som «Mine kunder» og de rosa er de vi har lagt til som «Kunder å kontakte». Dermed har du ferdig en ringeliste på relevante kunder hvor du har foretatt et målrettet søk:
Hvordan bruke Fokuslister?

  • Du kan også bruke Fokuslister til å finne kjøretøy dine kunder ikke har kjøpt av din bedrift.
  • Du kan lage Fokuslister over bransjer du ønsker å fokusere på, for eksempel rørleggere og snekkere som kjøper varebiler, filtrere på hvor god egenkapital de har, hvor stor kjøretøypark de har og hva slags merker de kjøper.
  • Deretter kan du velge om du vil motta Fokusmail når det er en aktivitet på en av dine fokuslister – enten det handler om selskaper eller kjøretøy du har i dine Fokuslister.

Kurs i OFV Statistikk Basis

OFV Statistikk Basis erstatter dagens Registreringsstatistikk. Her får dere opplæring i hvordan dere kan få frem statistikk på førstegangsregistrerte nye, eierskifter, bruktimport, avregistreringer og omregistrering samme eier. Benytt anledningen til å få frem gode analyser av ditt marked.

Kurs i OFV Statistikk Premium – m/Kjøretøybestand

OFV Statistikk Premium – verktøyet som gir deg meget målrettede leads. Her viser vi tilgangen til «Finn selskap» med oversikt over norske selskapers kjøretøypark og «Finn kjøretøy» med detaljert oversikt over det enkelte kjøretøyet. Vi skal også se på fanen "Kjøretøybestand" hvor vi blant annet viser hvem som eier kjøretøyet ved å bruke rapporten "Pr.bruker". I tillegg vil det presenteres «Fokuslister» hvor du kan følge grupper av kjøretøy eller selskaper i forhold til salg, omregistrering eller avregistrering, samt varsel per e-post om det skjer endringer i forhold til kjøretøy og selskaper du har i din fokusliste.

Hold deg oppdatert om kommende kurs under "Arrangementer" på vår hjemmeside eller ved å melde deg på våre nyhetsbrev.


Aktuelle saker