OFV Statistikk - lag skreddersydde rapporter

I OFV Statistikk kan du lage dine egne analyser og rapporter basert på data og informasjon som er tilgjengelig Norges beste statistikkverktøy for kjøretøy.

30.nov. 2020

Sett opp rapporter tilpasset dine behov

Lag skreddersydde rapporter og analyser ved å bruke data og informasjon tilgjengelig i OFV Statistikk og velg om du vil ha dem i Excel, PDF, Print eller som skjermvisning i OFV Statistikk. Rapportene kan også lagres, slik at du senere kan sammenligne med nye rapporter.

Ferdige rapporter

I OFV Statistikk kan du bruk "drill down" for å gjøre dypdykk i for eksempel merker, modeller, vaianter eller se rapporter per kjøretøy eller per bruker/eier.

Tilpass innholdet

Klikk på «Kolonneoppsett» og velg fra menyen på venstre side. De feltene du legger til vil vises i boksen på høyre side. Velg alle eller noen utvalgte for å finne den informasjonen du er ute etter.Kurs i OFV Statistikk Basis

OFV Statistikk Basis erstatter dagens Registreringsstatistikk. Her får dere opplæring i hvordan dere kan få frem statistikk på førstegangsregistrerte nye, eierskifter, bruktimport, avregistreringer og omregistrering samme eier. Benytt anledningen til å få frem gode analyser av ditt marked.

Kurs i OFV Statistikk Premium – m/Kjøretøybestand

OFV Statistikk Premium – verktøyet som gir deg meget målrettede leads. Her viser vi tilgangen til «Finn selskap» med oversikt over norske selskapers kjøretøypark og «Finn kjøretøy» med detaljert oversikt over det enkelte kjøretøyet. Vi skal også se på fanen "Kjøretøybestand" hvor vi blant annet viser hvem som eier kjøretøyet ved å bruke rapporten "Pr.bruker". I tillegg vil det presenteres «Fokuslister» hvor du kan følge grupper av kjøretøy eller selskaper i forhold til salg, omregistrering eller avregistrering, samt varsel per e-post om det skjer endringer i forhold til kjøretøy og selskaper du har i din fokusliste.

Hold deg oppdatert om kommende kurs under "Arrangementer" på vår hjemmeside eller ved å melde deg på våre nyhetsbrev.


Aktuelle saker