Ny podkastepisode: Bil til butikken - eller pizza levert med drone?

Gikk du glipp av den direktesendte podkasten fra "Opplysningsrådet" under Arendalsuka? Nå kan du likevel få den med deg.

24.aug. 2023

Dagbladets kommentator Martine Aurdal og AUFs nestleder Gaute Børstad Skjervø gjestet podkasten «Opplysningsrådet» under Arendalsuka. Foto: OFV

Gjester under sendingen var Dagbladets kommentator Martine Aurdal og AUFs nestleder Gaute Børstad Skjervø. Vi spurte: Hvor viktig er moderne transport- og samferdselspolitikk når velgerne går til stemmeurnene, og hvilken utvikling ønsker vi oss? Hva blir faktiske resultater av politiske mål og føringer – har vi rett kurs? Det ble en god samtale med både humor og alvor.

Ulike generasjoner – ulike perspektiver?

- Arendalsuka byr på de helt store og de mindre diskusjonene. Dit kommer alt som kan krype og gå av politikere, næringsliv og organisasjoner. I denne podkasten la vi opp til en uformell, spennende samtale mellom to personer som representerer ulike generasjoner. De ga ulike perspektiver, håp og ønsker for hva framtiden skal og bør bringe, sier fagsjef i OFV Rikard Gaarder Knutsen. Sammen med kommunikasjonssjef Mikkel Friis er han programleder i podkasten «Opplysningsrådet».

- Pizza levert med drone er et bilde, men også høyst reelt. Hva ønsker vi oss av morgendagen? Hvilke samferdsels-scenarioer kan vi se for oss - i forhold til hva som er best for oss alle? Og hva tenkte våre gjester om dette? Det får du høre mer om i denne episoden der to gode samfunnsdebattanter møttes, sier Gaarder Knutsen.

Hør live-podkasten her


Aktuelle saker